Versenybeszámolók

Versenybeszámoló: Túlélők Földje frissen bontott – 2024 január 28

Versenybeszámoló a retro újrakiadás frissen bontott versenyéről, ahol negyedik lettem a profi kategóriában. Mivel a bontásom szerintem elég gyenge lett, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel – főleg mert elég nagy szerencse is kellett hozzá. A versenyre közel 100 versenyző gyűlt össze, köztük Új Nemzedékes játékosokkal és rengeteg régi arccal, akik több évtizede nem játszottak. Úgy… Bővebben »

Versenybeszámoló – 2022. 03. 26. – Hagyományos

15-en voltunk a versenyen. Ez annyira nem tűnik soknak, de legyünk őszinték. Az első alkalomra égre-földre öten jöttünk össze és azóta – a februári kilengés kivételével – lassan de biztosan nőtt a létszám versenyről versenyre. Most abszolút benne volt a pakliban, hogy átlépjük a 16-os korlátot és 5 fordulót fogunk tartani, és ez azért egy… Bővebben »

Versenybeszámoló – 2022. 02. 13. Hatalom korlátozása

Egy igen különleges versenybeszámoló következik, ugyanis egyből három játékos is versenybeszámolót a retroHKK Facebook csoportba. Ezeket a beszámolókat fésültem egybe és felraktam az első 4 helyezett paklilistáját. A bevezetőt Ócsai László írta. Versenybeszámoló Ismét túl vagyunk egy retro HKK versenyen! A mai napon a már megszokott „10 Minutes” bisztróban gyűltünk össze, hogy a szokásos korlátozásunkon… Bővebben »

retroHKK Facebook csoport

Nem vagy egyedül, aki szívesen nézegeti a 25 éves, ősöreg HKK lapokat. Csatlakozz a retroHKK Facebook csoportjához, ahol más lelkes HKKsokkal lehetsz egy helyen. És még exluzív tartalmak is várnak rád.