Versenybeszámolók

Versenybeszámoló: Túlélők Földje – 2024 március 30

Rekordgyanús, 33 fős létszámmal zajlott le mostni Túlélők Földje only ( csak TF-ben is megjelent lapokat lehetett használni ) verseny. Eddig ennyien nem voltunk constructed-en. Nagyon sok új arc volt, visszatérő játékosok, középkor és új nemzedék formátumról is átszivárogtak páran. Úgy látszik nem csak a kasszáknál lett sikertörténet a TF újrakiadás, a játékosokat is inspirálta.… Bővebben »

Versenybeszámoló: Túlélők Földje draft – 2024 március 23

A második kecskeméti retro verseny is igen szép, 24 fős létszámmal került megrendezésre. Ennél ideálisabb nem is lehetett volna, hisz így pontosan 8 fős draft asztalok jöttek össze – elvileg ez az optimális létszám az ilyen formátumhoz. A verseny nekem katasztrofálisan indult, végül szorgos munkával sikerült megcsípnem egy elfogadható helyet. Draft Nem javaslom senkinek ezt… Bővebben »

Versenybeszámoló: Túlélők Földje frissen bontott – 2024 február 25

Megvolt az első és egyből nagy létszámmal lezajlott, 30 fős vidéki retro HKK verseny. Természetesen nem lehetett nekem sem kihagyni. Bár igen jól szerepeltem, második helyet tudtam elérni, a végén maradt bennem egy kis bosszúság – de erről majd később. Pakliösszeállítás A bontásom úgy érzem elég jól sikerült. Bár akkor úgy éreztem alig bontottam leszedést,… Bővebben »

Versenybeszámoló: Túlélők Földje draft – 2024 február 10

Az eddigi legnagyobb retro HKK rendezvény igen jól sikerült, 43 indulós rekordlétszámú játékos gyűlt össze. Úgy tűnik eltalálta a játékosok igényét a kiegészítő, hiszen többen is voltak, akik a Túlélők Földje megjelenése miatt döntöttek úgy, hogy belevágnak a retroba. És ami miatt nekem különösen kedves ez a verseny: fortuna mellém állt és sikerült megnyernem. Draft… Bővebben »

Versenybeszámoló: Túlélők Földje frissen bontott – 2024 január 28

Versenybeszámoló a retro újrakiadás frissen bontott versenyéről, ahol negyedik lettem a profi kategóriában. Mivel a bontásom szerintem elég gyenge lett, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel – főleg mert elég nagy szerencse is kellett hozzá. A versenyre közel 100 versenyző gyűlt össze, köztük Új Nemzedékes játékosokkal és rengeteg régi arccal, akik több évtizede nem játszottak. Úgy… Bővebben »

Versenybeszámoló: Korok bajnoka, Létsíkok – 2023. 11. 11.

A legfrissebb korok bajnoka versenyen úgy tűnik ismét sikerült néhány váratlan meglepetéssel előállnom, csak úgy lestek az ellenfeleim, hogy mikkel játszom. Az egy dolog, hogy nem ismerték a lapokat, de még olykor el is nézték őket. Szerintem erősen benne volt a pakliban a győzelem is, a korszak domináns paklija ( nagylényes kontroll ) ellen favorit.… Bővebben »

Versenybeszámoló: Korok bajnoka, Isteni szövetség – 2023. 09. 30.

A Korok Bajnoka versenysorozat Isteni szövetségig bezárólag játszható állomása egyik kedvenc versenyem volt az évben. Nagyon kinyílt a lehetőségek tára, nem is hinné az ember, hogy mennyi minden jó és izgalmas lap rejtőzködött abban az érában. És még az eredményem is igen jó lett. A pakli Mielőtt rátérnék a versenybeszámolóra, ejtenék pár szót a deckről,… Bővebben »

Versenybeszámoló – 2022. 03. 26. – Hagyományos

15-en voltunk a versenyen. Ez annyira nem tűnik soknak, de legyünk őszinték. Az első alkalomra égre-földre öten jöttünk össze és azóta – a februári kilengés kivételével – lassan de biztosan nőtt a létszám versenyről versenyre. Most abszolút benne volt a pakliban, hogy átlépjük a 16-os korlátot és 5 fordulót fogunk tartani, és ez azért egy… Bővebben »

Versenybeszámoló – 2022. 02. 13. Hatalom korlátozása

Egy igen különleges versenybeszámoló következik, ugyanis egyből három játékos is versenybeszámolót a retroHKK Facebook csoportba. Ezeket a beszámolókat fésültem egybe és felraktam az első 4 helyezett paklilistáját. A bevezetőt Ócsai László írta. Versenybeszámoló Ismét túl vagyunk egy retro HKK versenyen! A mai napon a már megszokott „10 Minutes” bisztróban gyűltünk össze, hogy a szokásos korlátozásunkon… Bővebben »

retroHKK Facebook csoport

Nem vagy egyedül, aki szívesen nézegeti a 25 éves, ősöreg HKK lapokat. Csatlakozz a retroHKK Facebook csoportjához, ahol más lelkes HKKsokkal lehetsz egy helyen. És még exluzív tartalmak is várnak rád.